ANASAYFA   HAKKIMIZDA   YÖNETİM KURULU   İLETİŞİM
Müzik Dinle "Mudanya Güzeli"

40 yılını dolduran Mudanya'lı esnafa palket verildi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, 40 yılını dolduran esnaflara plaket verildi.
Mudanya Esnaf Odası’nda düzenlenen törenle, çeşitli iş kollarında hizmet veren 40 yılını doldurmuş 13 esnafa plaketleri Oda Başkanı Emir Ali Usta tarafından verildi. Usta, “Esnaf teşkilatları vefalı bir teşkilattır. Geçtiğimiz günlerde Bursa Esnaflar Sanatkarlar Odası Birliği 40 yılını doldurmuş esnaflara Bursa’da plaket verdi. Biz de Mudanya’da 40 yılını dolduran emektar esnafları taltif etmek istedik. Bu plaket dededen toruna geçer. Bin 500 kayıtlı üyemizden 13’ü 40 yılını doldurarak bu plakete sahip oldu” dedi.