ANASAYFA   HAKKIMIZDA   YÖNETİM KURULU   İLETİŞİM
Müzik Dinle "Mudanya Güzeli"

HAKKIMIZDA

İKİ MAVİ BİR YEŞİL İLMEK DOKUNMUŞ TANRI BU GÜZELLİĞİ MUDANYA SUNMUŞ

Günden güne hızla büyüyen ve buna paralel olarak da ekonomik canlılığı artan ilçemizde gerekli değişim ve ihtiyaçların sağlanmasına çalışan odamız Ustalık Belgesi Kurslarının açılması, SGK'nın ilçemize gelemden önce Bağkur İrtibat Bürasının açılması ile rutin işlerimizin dışında İktisadi İşletme kurarak 171 tezgahlı bir trilyon beş yüz milyon değerinde çok amaçlı bir tesis Mudanya Belediyesi ile ortaklaşa yap devret modeli ile yapılmıştır.(İnternet sitemizde görebilirsiniz) Bütçemizi İktisadi İşletme ile 300 milyar TL civarına çıkarttık ve şimdi deilçemizdeki tüm sivil toplum örgütlerinin birsivil toplum örgütlerinin bir olacağı Esnaf Hizmet Binası hedeflemektedir. 4000 gayri faal 1500 üyemize hizmet etmek bizler için ibadettir. Marmara Bölgesinin şifalı havası zeytni balığı ve hoş görülü esnafı ile ünlü ilçemizde ticari sanayi faaliyetlerine büyük katlıları olacak ve odamız üyesi bulunan esnaf ve sanatkarlarımızın ilçe ve dünya çapında internet aracılığı ile tanıtılmalarında yeni bir kapı açacak olan internet sayfamız hayırlı olsun. Mudanya'mızın en belirgin özelliklerinden ilki havasıdır. Öyle bir havaki kalp, astım, ve tüm solunum yolu hastalıklarına doktor tavsiyesi ile ilçemize gelinmektedir. İlçemizin yine bilenen belirgin özelliklerinden balığın balığın lezzetinin Mudanya Trilye ve Güzelyalı'daki restaurantlarda ucuz ve kaliteli olarak bulabilirsiniz.

Sevgili Dostlar;

Mudanya'mızın tarihi ve turistik özelliklerinin başında ilçe merkezinde Zeytinbağı beldesinde Kumyaka Dereköy'de bulunan kiliseler gelmektedir. Ayrıca Safranbolu ilçesini aratmayacaktır tarihi evlerimizin bulunduğu bir mahallemiz mevcuttur. Buram buram tarih kokan ilçemizin coğrafi yapısı; İstanbul ilimizin ilçemizde Güneydoğu Marmara irtibatını sağlayan bağlı bulunduğumuz Bursa iline 30 km uzaklıktadır. İstanbul ilimizin ilçemize 75 dakika, Bursa ilne 30 dakikalık bir yolculuktan sonra ulaşmak mümkündür.

Asırlar boyu zeytinin lezzeti dünya ülkeleri tarafından takdirle anılmaktadır. Kısaca özetlemek gerekirse havası, zeytini, balığı, meyvesi, sebzesi ve cana yakın insanları ile Mudanya, Marmara'nın incisi konumundadır. Mutlaka gelinip görülmesi gereken bir ilçedir. Geldiğinde görüleceği gibi güneşin ilk ışıklarına dalıp gittiğinizde sabah çayının buruk tadında balıkçı motorlarının arkasında ki martılara günaydın dersiniz. Derin bir nefes alırsınız. Deniz kokan ve sonra poyraz kayalıklarında ki yosunun canlılığında gözünüze ilişen o gümüş balıklarının pırıltısını görüp şükredersiniz; hem de Mudanya'da

SAYGILARIMLA

EMİR ALİ USTA