ANASAYFA   HAKKIMIZDA   YÖNETİM KURULU   İLETİŞİM
Müzik Dinle "Mudanya Güzeli"

KAPASİTE RAPORU ALIMI

-İşyeri sahibi, kayıtlı olduğu esnaf ve sanatkar odasına yazılı olarak başvurur.

-Kapasite Raporu; üretim konusu ile ilgili mühendis, oda genel sekreteri, oda başkanı veya görevlendireceği oda yönetim kurulu üyesinden oluşan Kapasite Tespit ve İnceleme Kurulu tarafından tanzim edilir.

- En az beş nüsha olarak düzenlenen kapasite raporları ilgili oda başkanı, genel sekreteri  ve mühendis tarafından onaylanarak, odanın bağlı bulunduğu birliğe gönderilir.

- Kapasite raporları, birlik başkanının ve genel sekreterinin kontrolü ve onayından sonra,  Konfederasyonumuza gönderilir.

- Konfederasyonumuzca da onaylanan kapasite raporları birlik, oda ve ilgilisinde kalmak üzere ilgili birliğe gönderilir. Bir adedi de Konfederasyonumuzda muhafaza edilir.

- Bu işlemler çerçevesinde; 5362 sayılı Kanunun 37 nci maddesi ve Ek 5 inci maddesi çerçevesinde belirlenen kapasite raporu tasdik ücreti ilgili oda, birlik ve Konfederasyon hesabına yatırılır.